Welcome to Our Community

Register on JustAnimeForum and start chatting about anime with like-minded people!

Sign Up / Login
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Archived] Glitches and Bugs, Report Them Here

Discussion in 'Customer Support' started by Sporadic, Jan 25, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BK-201 The Black Reaper Moderator

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    2,465
    Joined:
    Apr 20, 2013
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    210

    Ratings:
    +114 / 0 / -0
    I'm getting Xbox ads with sound on nearly every page, it's annoying.
     
  2. Sporadic Site Dev Moderator Director

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    8,927
    Joined:
    Mar 26, 2013
    Likes Received:
    964
    Trophy Points:
    335

    Ratings:
    +973 / 0 / -0
    Forum pages or website?
     
  3. BK-201 The Black Reaper Moderator

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    2,465
    Joined:
    Apr 20, 2013
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    210

    Ratings:
    +114 / 0 / -0
    sorry, forgot to say. It's on the forum.
     
  4. paintballr123 Trophy Hunter

    『   』
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    0
    Joined:
    Jun 1, 2013
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    150

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hey I found that sometimes when I click on a link to go almost anywhere on JD that I find my self re-directed to another web site that is selling stuff, don't know if this has happened to anyone else but I started happening recently to me.
     
  5. Sporadic Site Dev Moderator Director

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    8,927
    Joined:
    Mar 26, 2013
    Likes Received:
    964
    Trophy Points:
    335

    Ratings:
    +973 / 0 / -0
    What theme are you using?
     
  6. BK-201 The Black Reaper Moderator

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    2,465
    Joined:
    Apr 20, 2013
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    210

    Ratings:
    +114 / 0 / -0
    JDO Default v2
     
  7. Miss Elegent Serenity Your loveable social admin & RP president Moderator Community Relations Content Manager

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    1,216
    Joined:
    Apr 21, 2013
    Likes Received:
    275
    Trophy Points:
    295

    Ratings:
    +285 / 1 / -0
    It is something that is being looked into, and trying to have fixed. We have a thread about this under the announcements called "Ad redirects" , you are not the only one having this happen. Hope this helps :)
     
  8. Mafiacow Trophy Hunter

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    4,559
    Joined:
    Apr 20, 2013
    Likes Received:
    155
    Trophy Points:
    245

    Ratings:
    +164 / 1 / -0
    Just posting to say that gif avis don't seem to be working. They move on the profile page, but not anywhere else.
     
  9. BK-201 The Black Reaper Moderator

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    2,465
    Joined:
    Apr 20, 2013
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    210

    Ratings:
    +114 / 0 / -0
    I can see your avi moving. Try the good old cache/cookie clear out.
     
    • Like Like x 1
  10. Mafiacow Trophy Hunter

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    4,559
    Joined:
    Apr 20, 2013
    Likes Received:
    155
    Trophy Points:
    245

    Ratings:
    +164 / 1 / -0
    Just tried that, with no difference... :/
     
  11. Vashnik Retired staff

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    876
    Joined:
    Apr 21, 2013
    Likes Received:
    259
    Trophy Points:
    320

    Ratings:
    +268 / 0 / -0
    I can see your avatar moving. Maybe the browser you're using needs to be "refreshed." You can always try a different browser to see if it's just the browser you are using or if it's all browsers you use. If it is just the browser you are using, try cleaning out ALL data from the browser. If its all browsers you're using, then I'm at a loss on what to try next. If you shut down your computer regularly, then restarting it may or may not work. If you don't shut it down regularly or restart it, then you could try that to see if it resolves the issue.

    @Kiri Maybe you can provide some steps that might help?
     
  12. Kiri Retired staff

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    1,934
    Joined:
    Apr 28, 2013
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    290

    Ratings:
    +135 / 0 / -0
    Well I can see it animated except when I'm using any of the v2 themes on Firefox. Chrome is fine with v2 themes and Firefox will animate when on a 'basic v1' theme. Not really sure were the issue is since the code for both type of themes are the same for the AVI on thread pages.

    Edit: Okay, now it's only the JD Throwback v2 theme that doesn't animate. Even weirder. since I know the Default v2 had the exact same code for the template in question.
     
  13. Natsuru-san Trophy Hunter

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    1,031
    Joined:
    Apr 22, 2013
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    175

    Ratings:
    +21 / 0 / -0
    Yea, I can see it too Mafia.
    But on track for why I quoted @Kiri
    Kiri, have u been receiving my PMs here or any of my messages on Skype? If not then, glitches is to blame. :/ I can resend them if need be if u never got them though?
     
  14. Miss Elegent Serenity Your loveable social admin & RP president Moderator Community Relations Content Manager

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    1,216
    Joined:
    Apr 21, 2013
    Likes Received:
    275
    Trophy Points:
    295

    Ratings:
    +285 / 1 / -0
    Soo I am getting the PM and replying to certain threads ordeal. I found if you click on the "more options" itll let you post. A suggestion for those who are having issues until its sorted
     
  15. Razgriz Trophy Hunter

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    16
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    160

    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    i guess i post this here as its an odd bug. when ever i click one the link for a random show it takes me to the same show ever time, unless i wait a few days then it takes me to a different show once then again it takes me to the same show for that day, hope that made sense.
     
  16. Kiri Retired staff

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    1,934
    Joined:
    Apr 28, 2013
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    290

    Ratings:
    +135 / 0 / -0
    I think I understand what you're trying to say. I did try the Random Anime link and it kept bringing me to Blood C during my testing. This would be something @Jaysp656 would be better suited investigating then myself. I'm not 100% sure how the random anime applet is handled and may require some fine tuning.
     
  17. Vashnik Retired staff

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    876
    Joined:
    Apr 21, 2013
    Likes Received:
    259
    Trophy Points:
    320

    Ratings:
    +268 / 0 / -0
    I thought there was an announcement, or at least discussion, about the "random anime" not doing that so that it would be easier for people to find that random anime again, but maybe that was ages ago on JD.net or DT when it was using a different CMS or something. Unfortunately, I'm not able to find it, so maybe it was ages ago. Refreshing the page doesn't affect (effect?) the results, so it's definitely not true-random. I know some of that random stuff tends to be clock dependent, so I wonder if the random bit is based on a date, instead of time. I wasn't really expecting to see a different result when I refreshed the page and click on the link again.
     
  18. Razgriz Trophy Hunter

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    16
    Joined:
    Apr 30, 2013
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    160

    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    i just remember that some time ago i would use the random anime link till i found something that looked interesting to me but now it is like this and here we are, lol
     
  19. Mafiacow Trophy Hunter

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    4,559
    Joined:
    Apr 20, 2013
    Likes Received:
    155
    Trophy Points:
    245

    Ratings:
    +164 / 1 / -0
    *generic post that I'm not receiving any email notifications for the past few days*
     
  20. Kiri Retired staff

    Rank:
    Rank:
    Rank:
    Messages:
    1,934
    Joined:
    Apr 28, 2013
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    290

    Ratings:
    +135 / 0 / -0
    Have you checked your Junk/Spam folder? I mean, I got an email that there was a post here.
    [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page